Вплив виду активації води на властивості цементного тіста та бетону

  • Шишкіна О.О. к.т.н., доц. Криворізький національний університет, м. Кривий Ріг
Ключові слова: активація, вода замішування, бетон, міцність, контракція.

Анотація

У роботі розглянуто вплив електромагнітної, електрохімічної та фізико-хімічної активації води замішування на терміни тужавіння, нормальну густину цементного тіста, а також на міцність дрібнозернистого бетону. Наведено порівняння бетонів, які отримано при замішуванні компонентів активованою водою. Виявлено вплив активації води замішування на контракцію цементного тіста і міцність бетону.

Опубліковано
2021-06-29
Як цитувати
Шишкіна , О. (2021). Вплив виду активації води на властивості цементного тіста та бетону. Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, (15), 108-113. https://doi.org/10.36910/6775-2410-6208-2021-5(15)-15