АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ТЕМПЕР-КАМЕРОЮ ПІД ЧАС ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ТЕМНОГО ПЛИТКОВОГО ШОКОЛАДУ

  • В.О. Лукашук Луцький національний технічний університет
  • І.С. Кондіус Луцький національний технічний університет
  • Л.Ю. Федік Луцький національний технічний університет
Ключові слова: шоколад, темперування, технологічний процес, температура, нагрів

Анотація

У статті викладено актуальність контролю і оптимізації темпер-камери під час виробництва темного плиткового шоколаду. Зазначено значення її оптимізації для забезпечення якості продукту, стабільності процесу. Описано принцип роботи темпер-камери. Вказано параметри технологічного процесу темперування в темпер-камері. Розроблено функціональну схему автоматизації темпер-камери.

Опубліковано
2023-10-07
Розділ
Статті