АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ТЕМПЕР-КАМЕРОЮ ПІД ЧАС ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ТЕМНОГО ПЛИТКОВОГО ШОКОЛАДУ

Автор(и)

  • В.О. Лукашук Луцький національний технічний університет
  • І.С. Кондіус Луцький національний технічний університет
  • Л.Ю. Федік Луцький національний технічний університет

DOI:

https://doi.org/10.36910/775.24153966.2023.75.24

Ключові слова:

шоколад, темперування, технологічний процес, температура, нагрів

Анотація

У статті викладено актуальність контролю і оптимізації темпер-камери під час виробництва темного плиткового шоколаду. Зазначено значення її оптимізації для забезпечення якості продукту, стабільності процесу. Описано принцип роботи темпер-камери. Вказано параметри технологічного процесу темперування в темпер-камері. Розроблено функціональну схему автоматизації темпер-камери.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-10-07

Номер

Розділ

Статті