Фактори впливу на характер змін регіональної типології східних областей україни - Соколенко , К.В.; Соколенко , В.М. (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2022)
Розглянуто проблематику та завдання зміни регіональної типології східних областей України, викликаних війною. Інженерно-планувальна організація території областей зазнає кардинальних змін під впливом військово-політичних факторів.