Вплив нехарактерних навантажень на конструкції будівель - Пахолюк , О.А.; Самчук , В.П.; Чапюк , О.С. (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2022)
Проаналізовано руйнування житлового фонду та цивільних об’єктів в Україні від впливу активних військових дій.