Розрахунок існуючої конструкції залізобетонного каркасу спортивної зали волинської обласної організації фст «динамо» з метою перевірки можливості влаштування вишки базової станції мобільного зв’язку - Пасічник , Р.В; Ротко , С.В.; Герасим , Д.В. (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2022)
Спираючись на результати технічного обстеження та оцінки стану залізобетонних рам каркасу та конструкції покрівлі, збірних залізобетонних пустотних плит покриття спортивної зали Волинської обласної організації ФСТ «Динамо», по вул. Данила Галицького, 33, у м. Луцьку Волинської обл. виконано дослідження можливості навантаження існуючої конструкції додатковими зусиллями від щогли базової станції мобільного зв’язку. Розроблено розрахункову схему конструкції, яка складається з існуючого каркасу будівлі та щогли базової станції ПрАТ «Київстар», що передбачена на покрівлі.