Втрата стійкості оболонок покриття з допустимими відхиленнями поверхні - Коломійчук , Г.П.; Майстренко , О.Ф.; Коломійчук , В.Г.; Коломійчук , В.Г. (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2019)
Виконано огляд досліджень по визначенню впливу відхилень поверхні побудованих великопролітних оболонок покриття на їх стійкість. Наведені результати числового експерименту, що показують найбільш небезпечні ділянки оболонки з відхиленнями поверхні та отримані прогини втрати стійкості.