Визначення фізико-механічних властивостей дорожніх бітумів, модифікованих епоксидом соняшникової олії - Шимчук , О.П.; Талах , Л.О.; Андрійчук , О.В.; Процюк , В.О. (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2019)
Експериментально доведено, що модифікація дорожніх бітумів з допомогою епоксиду соняшникової олії веде до зміни фізико-механічних властивостей модифікованого бітуму, таких як: пенетрація, температура розм'якшення, дуктильність, температура крихкості.