Інженерно–планувальна організація території Луганської області в сучасних умовах. Проблеми та передумови - Соколенко , В.М.; Соколенко , К.В. (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2019)
Розглянуто проблеми та передумови розвитку інженерно-планувальної організації Луганської області в сучасних умовах. Визначено історичні аспекти формування агломерацій Донбасу та обставини їх деградації.