Застосування кільцевих фундаментів при зведенні телевізійних башт та димових труб - Г.Н., Г.Н.; Чернєва , О.С.; Кущак , С.І.; Wojnar, Andrzej (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2019)
Приведены результаты наблюдения за осадками фундаментов телебашен и дымовых труб. Доказана эффективность использования кольцевого фундамента в сравнении с круглым со сплошной фундаментной плитой.