Вплив тиску на коректність тепловізійного обстеження - Пахолюк , О.А.; Чапюк , О.С.; Дмитрук , О.В. (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2019)
Обґрунтовано необхідність проведення тепловізійного обстеження будівель, наведено типи дефектів, які можна виявити при такому обстеженні, та умови, за яких проведене обстеження дозволить виявити всі дефекти. Описано вплив на якість дослідження перепадів тиску назовні та всередині будівлі, обладнання, яке даний перепад забезпечує.