Область застосування та способи модифікації композиційних матеріалів на основі деревини - Гомон , С.С.; Савчук , В.О.; Мельник , Ю.А.; Верешко , О.В. (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2019)
Проведено аналіз літературних джерел різних способів модифікації деревини. Приведено основні способи глибинної модифікації деревини. Наведено область застосування композиційних матеріалів на основі деревини в різних галузях будівництва та деревообробній промисловості. Висвітлено подальші дослідження модифікації деревини силором.