Реконструкція історичної забудови як запорука привабливості міста - Верешко , О.В.; Ляшук , С.В.; Сокур , Т.Д.; Кузьмич , В.В.; Верешко , А.О. (Сучасні технології та методи розрахунків у будівництві, 2019)
Проаналізовано стан історичної забудови міста Луцька. Визначено основні проблеми реконструкції історичної забудови. Виявлено основні причини неналежного стану історичних будівель та несвоєчасної їх реконструкції.